Thuis

Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Van goede kwaliteit boldenonesteroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit boldenonesteroïden voor verkoop
Dank voor uw professionalisme met de werken, uw kwaliteit is zeer goed voor ons!

—— Lionk-zuid Afrika

Wauw, zo snel verzond u goederen! Ik ben blij om met u te werken!

—— De hefboom-V.S.

De producten worden goed ontvangen. Ik hoop de zaken spoedig een hoge vlucht zullen nemen, zullen Veel orde u zijn manier komen.

—— Richard-Holland

test euro 250. zeer weinig pit. minder dan een vorige bron. houd van cialis

—— De peter-V.S.

Enkel gewild u vertellen dat het product tot dusver verbazend is geweest. Allen schijnen zeer goede kwaliteit te zijn en waar gemakkelijk te koken. Zeer tevreden met het en.

—— Han-Holland

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Nan Jian
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 70% - 80%

De Technologische ontwikkelingco. van Wuhanyuancheng, Ltd, een belangrijke fabrikant en een leverancier van Anabool Steroid Hormoonpoeder, Farmaceutische grondstoffen, Farmaceutische Tussenpersonen, Chemische grondstoffen, Additieven voor levensmiddelen en Aroma & Geur in Wuhan China, met ervaring van 16 jaar in het gebied, bepaalden van wij op politiek, economisch en cultureel centrum de plaats evenals zijn een regionaal commercieel handelscentrum, zijn unieke geografische en culturele voorwaarden gunstig voor binnenlandse en buitenlandse handel.

Wij hebben perfect productie en beheersysteem, systeem voor kwaliteitscontrole en van de verkoopdienst systeem opgezet. Nooit tegenhoudend het ernaar streven om hoogte aan te bieden - de kwaliteitsproducten met concurrerende prijs in snelle levering en 100%-gewaarborgde douanepas is ons ondernemingsdoel. Wij streven hoogte na - de kwaliteit en het perfecte merk met untiring inspanningen en ondernemingsgeest op „Concept leiden de ideeën, bevorderen de ideeën innovatie, giet de kwaliteit merk, verbetert de efficiency snelheid, leidt de wetenschap tot perfectie. “ en volg theorie „Klant de van het ondernemingsbeheer eerst,“ met de prima producten en de dienst wordt op integriteit-gebaseerd van uitstekende kwaliteit de eisen van markt te ontmoeten die.

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ruan

Tel.: 86--13397410260-17373198590

Fax: 86-27-88608190-879

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)