Thuis

Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Dank voor uw professionalisme met de werken, uw kwaliteit is zeer goed voor ons!

—— Lionk-zuid Afrika

Wauw, zo snel verzond u goederen! Ik ben blij om met u te werken!

—— De hefboom-V.S.

De producten worden goed ontvangen. Ik hoop de zaken spoedig een hoge vlucht zullen nemen, zullen Veel orde u zijn manier komen.

—— Richard-Holland

test euro 250. zeer weinig pit. minder dan een vorige bron. houd van cialis

—— De peter-V.S.

Enkel gewild u vertellen dat het product tot dusver verbazend is geweest. Allen schijnen zeer goede kwaliteit te zijn en waar gemakkelijk te koken. Zeer tevreden met het en.

—— Han-Holland

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De Technologische ontwikkelingco. van Wuhanyuancheng, Ltd is bij centraal Zuid-gebied van grote gespecialiseerde in fine chemische producten, additieven voor levensmiddelen, farmaceutische grondstoffen en middenproducten zoals onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop naar één van het high-tech chemische groepsbedrijf. De totale investering in vaste activa'sinvestering heeft 1 miljoen yuans, overeenkomstig de GMP standaardbouw van de test aan productie op grote schaal, geavanceerd materiaal bereikt, ondersteunend een volledige waaier van de workshop van de meer dan 10000 vierkante metersproductie; heeft een perfect kwaliteitsborgingsysteem en een perfect systeem voor kwaliteitscontrole; heb veelvoudige reeksen van hoge druk vloeibare chromatografie, gaschromatografie en ultraviolette spectrofotometriemeter van hoge gevoeligheid van de instrumenten, het product van efficiënte analyse en controle. Het bedrijf heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem overgegaan

 

Certificaten
  • Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

    Standaard:licence

  • Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.
Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ruan

Tel.: 86--13397410260-17373198590

Fax: 86-27-88608190-879

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)