Thuis ProductenTestosteronsteroïden

Het Testosteron Steroid Test van het gewichtsverlies. Medisch Testosteronmengsel Sustanon 250

Certificaat
Van goede kwaliteit boldenonesteroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit boldenonesteroïden voor verkoop
Dank voor uw professionalisme met de werken, uw kwaliteit is zeer goed voor ons!

—— Lionk-zuid Afrika

Wauw, zo snel verzond u goederen! Ik ben blij om met u te werken!

—— De hefboom-V.S.

De producten worden goed ontvangen. Ik hoop de zaken spoedig een hoge vlucht zullen nemen, zullen Veel orde u zijn manier komen.

—— Richard-Holland

test euro 250. zeer weinig pit. minder dan een vorige bron. houd van cialis

—— De peter-V.S.

Enkel gewild u vertellen dat het product tot dusver verbazend is geweest. Allen schijnen zeer goede kwaliteit te zijn en waar gemakkelijk te koken. Zeer tevreden met het en.

—— Han-Holland

Ik ben online Chatten Nu

Het Testosteron Steroid Test van het gewichtsverlies. Medisch Testosteronmengsel Sustanon 250

China Het Testosteron Steroid Test van het gewichtsverlies. Medisch Testosteronmengsel Sustanon 250 leverancier
Het Testosteron Steroid Test van het gewichtsverlies. Medisch Testosteronmengsel Sustanon 250 leverancier Het Testosteron Steroid Test van het gewichtsverlies. Medisch Testosteronmengsel Sustanon 250 leverancier

Grote Afbeelding :  Het Testosteron Steroid Test van het gewichtsverlies. Medisch Testosteronmengsel Sustanon 250

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nan Jian
Certificering: ISO
Modelnummer: 99%

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: aluminiumzak
Levertijd: Gevraagd
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 10000KG per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
component: Testpropionaat, Test Phenylpropionate, Test Decan Analyse: elke 25%
GS-code: 30013006 Gebruik: farmaceutisch materiaal
Andere Naam: Sustanon 250 Verschijning: wit poeder
Hoog licht:

pure testosterone steroid

,

anabolic steroids testosterone

Van de het Testosteron Steroid Medische Test van het gewichtsverlies Mengsel Sustanon 250
 
Productomschrijving

 

Testosteron Sustanon (Steroïden)

Component: Testpropionaat, Test phenylpropionate, Test decanoate en Test isocaproate.

Punt: Testosteronpropionaat, CAS 57-85-2, EINECS 200-351-1

Punt: Testosteron Phenylpropionate, CAS 1255-49-8, EINECS 215-014-4

Punt: Testosteron Decanoate, CAS 5721-91-5, EINECS 227-226-4

Punt: Testosteron Isocaproate, CAS 15262-86-9, EINECS 239-307-1

Analyse: elke 25%.

Verpakking: foliezak of tin.

Levering: Druk koerier uit.

De min. orde is 10 gram.

Karakter: Wit kristallijn poeder.

Gebruik: Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.
Het Huis van het het Gewichtsverlies van de spierbouwer brouwt Steroïdentestosteron SustanonGedetailleerde Productomschrijving

Als testosteronhormoon, is Sustanon 250 perfect voor het behandelen van laag testosteron. Het testosteron is een essentieel hormoon voor mannen en vrouwen; nochtans, vereisen de mannen ongeveer tien keer dat van vrouwen. Het hormoon is de oorzaak van seksuele ontwikkeling en rijping maar het is ook de oorzaak van het onderhoud, het behoud en de functie van verscheidene zeer belangrijke gebieden van ons leven. Dit is een hormoon dat een rol op ons fysiek, geestelijk en seksueel welzijn speelt, en wanneer niveausdaling aan laag wij op talrijke manieren in elk van die gebieden kunnen lijden. De symptomen en de gevolgen van laag testosteron zijn in geen geval wat wij levensgevaarlijk zouden roepen; nochtans, kunnen zij uw algemene levenskwaliteit enorm onderdrukken. De voorwaarde is ook uiterst ongezond en als genegeerde de linkerzijde kan leiden tot of de hulp voorwaarden bevordert die inderdaad levensgevaarlijk zijn. Als u aan om het even welke volgende symptomen lijdt is er een goede kans u aan laag testosteron lijdt en Sustanon 250 kan het probleem gemakkelijk verhelpen:

 • Verlies van Libido (kan naar gedeeltelijk of total-loss verwijzen)
 • Erectiele Dysfunctie (onvermogen te handhaven of te verkrijgen en bouw)
 • Verlies van Spiermassa (ondanks dieet & oefening)
 • Verlies van Sterkte (ondanks dieet & oefening)
 • Verhoogd Lichaamsvet (ondanks dieet & oefening)
 • Verlies van Geestelijke Duidelijkheid
 • Verminderde Capaciteit zich te concentreren
 • Lethargie
 • Slapeloosheid
 • Geprikkeldheid
 • Verminderde Energie
 • Depressie
 • Verzwakte Immune Syst
Het Huis van het het Gewichtsverlies van de spierbouwer brouwt Steroïdentestosteron Sustanon

 
Testosteron:
Ongeacht wie u bent of waarom u Sustanon 250 gebruikt zal de opneming van deze anabole steroïden uw natuurlijke testosteronproductie onderdrukken. Voor de lage testosteronpatiënt is dit van geen belang. Zulk een individu produceert genoeg testosteron niet om te beginnen met. Voor de prestatiesatleet, terwijl het gebruiken van Sustanon 250, opnieuw is dit van geen belang. Sustanon 250 zal al testosteron de lichaamsbehoeften verstrekken. Nochtans, doet de zorg zich voor dit individu voor zodra zijn cyclus en gebruik eindigen. Wanneer het gebruik eindigen de natuurlijke testosteronproductie opnieuw met zal beginnen. _nochtans, het nemen een oud voor uw niveau te om terugkerenen aan normaal. Dit kan tot een tijdelijke lage testosteronstaat en de bijbehorende symptomen leiden. Het kan ook tot cortisol leiden die het dominante hormoon in uw lichaam dat de vooruitgang wordt boekt die op cyclus zeer moeilijk tot onmogelijk te handhaven wordt gemaakt.

wegens de testosteronafschaffing door Sustanon 250 wordt veroorzaakt, zodra het gebruik worden wordt beëindigd meest alle mensen aangemoedigd om een Postplan dat van (PCT) van de Cyclustherapie ten uitvoer te leggen. Een stevig PCT-plan zal SERM zoals Nolvadex (Tamoxifen-Citraat) en Clomid (Clomiphene-Citraat) en het peptide hormoon HCG omvatten (Menselijke Chorionic Gonadotropin). Dit zal zeer het terugwinningsproces versnellen. Een PCT-plan zal u niet naar normaal op het is terugkeren. Er is geen PCT-plan op aarde die dit kan doen. Nochtans, zal een PCT-plan garanderen u genoeg testosteron voor juiste lichamelijke functie hebt terwijl uw natuurlijke testosteronniveaus blijven toenemen.

Belangrijke nota's over natuurlijke testosteronterugwinning. De natuurlijke terugwinning veronderstelt geen vroegere lage testosteronvoorwaarde bestond. Het veronderstelt ook de strenge schade niet aan de hypothalamic-slijmachtig-Testicular-As (HPTA) werd geberokkend.

Sustanon 250 is niet hepatotoxic en zal geen spanning of schade aan de lever voorstellen.

 

Beschrijving van Sustanon 250:

Sustanon 250 is injecteerbaar op basis van olie, ontwikkeld door Organon. Het bevat typisch vier verschillende testosteronesters: Testosteronpropionaat (30 mg); testosteron phenylpropionate (60 mg); testosteron isocaproate (60mg); en testosteron decanoate (100 mg), hoewel een lagere gedoseerde versie ook wordt veroorzaakt.

Een intelligent „gebouwd“ testosteron, Sustanon wordt ontworpen om een snelle nog uitgebreide versie van testosteron te verstrekken. Het propionaat en phenylpropionate de esters in dit product worden snel gebruikt, bevrijdend van omloop binnen de eerste vier dagen. De resterende esters zijn veel langzamer te bevrijden, blijvend actief in het lichaam ongeveer twee drie weken (respectievelijk).

Zoals met alle testosteronproducten, is Sustanon sterke anabool met uitgesproken androgene activiteit. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als het ophopen drug, die goede aanwinsten in sterkte en spiermassa verstrekt. Hoewel het in oestrogeen omzet, zoals de aard van testosteron is, dit wordt injecteerbaar genoteerd zoals zijnd lichtjes verdraaglijker dan cypionate of enanthate. Dergelijke observaties zijn slechts kwesties van timing nochtans.

Met Sustanon, langzamer bouwen de bloedniveaus van testosteron, zodat plaatsen de bijwerkingen niet binnen zoals snel. Voor de gelijke niveaus van het bloedhormoon nochtans, zal het testosteron eveneens ongeacht ester opsplitsen. Ook correlerend met oestrogeen, zou het waterbehoud met Sustanon merkbaar zijn, tenzij de maatregelen werden getroffen om oestrogeen te minimaliseren.

Vele individuen houden van een combinatie van Nolvadex & Proviron te gebruiken, terwijl anderen een anti-aromatase zoals Arimidex, Femara, of Aromasin, gebruiken om controleoestrogeen verwante bijwerkingen te helpen.

 

Toepassingen van Sustanon:

Sustanon is ook vrij mild op de estrogenic bijwerkingen zoals gynocomastia en water-behoud. De dosissen 250 mgs aan 1000 mgs per week worden geadviseerd om een evenwichtig testosteronniveau te houden, hoewel Sustanon in het lichaam voor tot een gehele maand actief zal blijven.

Bij hogere dosissen, kunnen de estrogenic gevolgen streng zijn en de anti-oestrogenen zoals Nolvadex of Proviron worden geadviseerd. Het nemen van Sustanon zal ook de lichaams natuurlijke productie van testosteron verminderen zodat is een post-cyclustherapie van HCG of Clomid ook wenselijk.
 

Contactgegevens
Wuhan Yuancheng Technology Development Co., Ltd.

Contactpersoon: Ron

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)